سلفون محافظ غذا سلفون محافظ غذا

فروشگاه اینترنتی پاسکوپلاس

سوالات رايج درباره روكش محافظ غذايي

1.چرا غذا در پلاستيك پيچيده شده است؟

بسته بندي مواد غذايي PVC براي بسته بندي مواد غذايي به دليل چسبيدن به خود و به ظروف غذا براي تشكيل يك مهر و موم محكم استفاده مي شود. اين بسته بندي با جلوگيري از ورود هوا، طراوت غذا را حفظ مي كند.

همچنين رطوبت را از غذاهاي خشك دور نگه مي دارد و از مواد غذايي مرطوب در برابر از دست دادن رطوبت محافظت مي كند. يكي ديگر از مزاياي استفاده از استرچ اين است كه بو را مسدود مي كند و از پخش شدن آن به ساير غذاهاي ذخيره شده در نزديكي جلوگيري مي كند.

2. آيا بسته بندي مواد غذايي در بسته بندي پلاستيكي بي خطر است؟

بله بي خطر است

هيچ مدركي حاكي از مضر بودن روكش مواد غذايي PVC نيست، اما ايده خوبي است كه بسته بندي را حداقل 2 سانتي متر از مواد غذايي دور نگه داريد.

3. تفاوت بين استرچ غذايي PVC و بسته بندي مواد غذايي غير پي وي سي چيست؟

استرچ اولين بار از پلي وينيليدين كلرايد، رايج ترين ماده ساخته شد. سلفون غذايي غير پي وي سي بيشتر از پلي اتيلن با چگالي كم ساخته مي شود.

تفاوت اصلي بين هر دو اين است كه روكش غذايي PVC يك محافظ چسبنده است در حالي كه غير پي وي سي اينگونه نيست.

4. آيا مي توان از روكش غذايي PVC در مايكروويو استفاده كرد؟

بله، اما ايده خوبي است كه سوراخ هايي براي تهويه بخار ايجاد كنيد. علاوه بر اين، استرچ  نبايد با مواد غذايي پرچرب تماس پيدا كند. بايد بدانيد كه اگر چربي در دماي بالا گرم شود، مي‌تواند پوشش پلاستيكي را ذوب كند.

 

ادامه مطلب: سوالات رايج درباره روكش محافظ غذايي

شما مي توانيد براي ارتباط با واحد فروش با شماره هاي زير در ارتباط باشيد:

09015933901

02165735947


برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: <~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1401/9/26 ساعت: ۱۰ توسط:paascoplus :